Andy Tran

Prachtige uitrijmogelijkheden

Wij zijn gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van diverse natuurgebieden. U kunt met uw paard direct het bos in voor een mooie bosrit op een van de ruiterroutes.

Om met paard te genieten van dit prachtige gebied heeft u een vergunning nodig. Deze vergunning bestaat uit een label dat bevestigd wordt aan het hoofdstel of rijtuig. De verkooppunten kunt u vinden op de website van Natuurmonumenten.

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen 

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is een natuurgebied in de provincie Noord-Brabant. Het is ruim 4000 hectare groot en is sinds 2002 een nationaal park. Het park is enerzijds grotendeels een afwisseling van droge zandverstuivingen en naaldbos, maar ook de uitgestrekte beekdalzone van de Zandleij hoort erbij. Hier ligt met name het natuurgebied De Brand bij Udenhout met hakhoutbossen, natte weilanden en moerasruigtes. Het totaal is meer dan 35 km² groot.

Op de website Hippisch toerisme kunt u het boekje “Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen NIEUWE DRUK” verkrijgen met een kaart van Natuurmonumenten/ANWB. Op de kaart staan ruiter- en menpaden aangegeven in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

De Vughterheide

De Vughterheide is een bosrijk gebied in de gemeente Vught. Het gebied ligt ten oosten van de 3 noordelijkste lunetten en de IJzeren Man. Ten noorden van dit gebied ligt de Gement en Fort Isabella. Naar het westen toe ligt de kom van Cromvoirt.

Het gebied beslaat 153 ha en is eigendom van het Ministerie van Defensie. Het is een oud grove dennenbos met enkele heiderestanten. 

De Ijzeren Man

De IJzeren Man, genoemd naar de stoombaggermolen die hem groef, is een recreatieplas in de bossen bij de gemeente Vught. Er is een strandbad met mogelijkheden voor dagrecreatie en er zijn steigers die een zwemgedeelte afbakenen met drijflijnen op 0,60 meter. 

De zorg voor de paarden is uitstekend!

Overdag in de paddock en/of weide met zijn vaste clubje. Het is hier rustig en gezellig, je voelt je meteen welkom en de zorg voor de paarden is uitstekend. Ik ben erg blij met de keuze voor deze stal! Goede faciliteiten en uitrijmogelijkheden.

De eigenaren zijn ontzettend gastvrij!

Mooie accommodatie, de omgeving is prachtig om in de rijden! Wij waren er een paar dagen op bezoek met ontzettend warm weer en er werd gezorgd dat alle paardjes lekker koel stonden en geen last hadden van de zon, super!

Gezellig onder elkaar

Fijne pension stal, goede verzorging van de paarden met goede paddocks en weide. Gezellig onder elkaar. Je kunt er goed buiten rijden .

We hebben onze rust weer helemaal teruggevonden!

Toen we zo snel mogelijk naar een andere stal moesten verhuizen waren we meteen welkom en werden we met open armen ontvangen. Er heerst een fijne sfeer op stal onder de pensionklanten onderling, de verzorging van de paarden is super, ze komen veel buiten en de bak wordt ook goed bijgehouden. Ook kun je heerlijk buitenrijden in de omgeving. Onze pony's hebben hier echt hun rust weer helemaal teruggevonden en ondanks dat we best wel een stuk voor deze stal moeten rijden, hebben we het er graag voor over!

We laten onze pony met een gerust hart achter

We hebben deze stal speciaal uitgezocht vanwege de mooie voorzieningen. Hele mooie buitenbak. Fijne grote paddocks en weides waar de paarden staan met een vast vriendje. Ze zorgen erg goed voor alle paarden en houden je dier goed in de gaten. Zeker voor ons is dit heel belangrijk omdat we niet iedere dag komen. We laten onze pony met een gerust hart achter. Als we er zijn genieten we van de vele prachtige uitrijmogelijkheden.

WhatsApp chat