Andy Tran

Wij denken in oplossingen en niet in problemen en staan altijd open voor feedback en verbetering! 

Maandelijks ontvangt u van ons een factuur voor de verzorging, accommodatie en kale box huur. De genoemde tarieven zijn inclusief BTW. Zo kunt uw paard ook zakelijk houden.

Wij stellen onze accommodatie open voor het organiseren van clinics, workshops, fotomeetings  en events.

accommodatie

Op De Leyehoeve bent u vrij om uw eigen instructeur/instructrice (mits gediplomeerd), hoefsmid, paardentandarts en dierenarts te kiezen. Alle paarden worden gezamenlijk jaarlijks in juli geënt en, indien nodig, ontwormd naar aanleiding van mestonderzoeken 2x per jaar.

De paarden worden ’s ochtends gevoerd en gaan daarna naar buiten waar ze in kuddes van maximaal 4 paarden in ruime paddocks (of op de weide) minimaal 8 uur per dag staan.

Buiten beschikken ze onbeperkt over ruwvoer middels slowfeedernetten in hooiruiven, automatische drinkbakken en ruime schuilstallen. 

’s Avonds komen de paarden gezamenlijk naar binnen, waar ze in hun stal brok en ruwvoer in een hooinet vinden.

De stallen worden, waar nodig, dagelijks van een verse laag stro voorzien en eenmaal per week volledig uitgemest.

Uiteraard zijn de boxen van drinkbakken met vers stromend water voorzien.

De Leyehoeve beschikt over een grote buitenbak (25 x 60 meter) met een professionele Agterberg bodem. Voor de springruiters is er springmateriaal aanwezig.

Verder hebben we een grote longeercirkel met een diameter van 16 meter en voorzien van een extra beschermwand. De rijbak en longeercirkel zijn verlicht, zodat u hier ook ’s avonds uit de voeten kunt.

Daarnaast zorgt de automatische sproei-installatie er voor dat de buitenbak en de longeercirkel altijd optimaal zijn.

There’s something about the outside of a horse that is good for the inside of a man

– Winston Churchill –

Net dat beetje extra….

Mocht uw paard tijdelijk apart moeten staan, dan is er een extra paddock beschikbaar. Uiteraard voorzien van een drinkbak met vers water en een schuilstal.

Zowel binnen als buiten is er een poetsplaats met koud water aanwezig met de mogelijkheid om uw paard af te spuiten.

Er is een verwarmde kantine met drank- en snoep automaat, koffie en thee en separaat toilet.

U krijgt de beschikking over een zadelkast in een afgesloten zadelkamer én u mag een eigen zadelkast achter uw stal plaatsen.

Er is een mogelijkheid tot het stallen van uw paardentrailer.

De zorg voor de paarden is uitstekend!

Overdag in de paddock en/of weide met zijn vaste clubje. Het is hier rustig en gezellig, je voelt je meteen welkom en de zorg voor de paarden is uitstekend. Ik ben erg blij met de keuze voor deze stal! Goede faciliteiten en uitrijmogelijkheden.

De eigenaren zijn ontzettend gastvrij!

Mooie accommodatie, de omgeving is prachtig om in de rijden! Wij waren er een paar dagen op bezoek met ontzettend warm weer en er werd gezorgd dat alle paardjes lekker koel stonden en geen last hadden van de zon, super!

Gezellig onder elkaar

Fijne pension stal, goede verzorging van de paarden met goede paddocks en weide. Gezellig onder elkaar. Je kunt er goed buiten rijden .

We hebben onze rust weer helemaal teruggevonden!

Toen we zo snel mogelijk naar een andere stal moesten verhuizen waren we meteen welkom en werden we met open armen ontvangen. Er heerst een fijne sfeer op stal onder de pensionklanten onderling, de verzorging van de paarden is super, ze komen veel buiten en de bak wordt ook goed bijgehouden. Ook kun je heerlijk buitenrijden in de omgeving. Onze pony's hebben hier echt hun rust weer helemaal teruggevonden en ondanks dat we best wel een stuk voor deze stal moeten rijden, hebben we het er graag voor over!

We laten onze pony met een gerust hart achter

We hebben deze stal speciaal uitgezocht vanwege de mooie voorzieningen. Hele mooie buitenbak. Fijne grote paddocks en weides waar de paarden staan met een vast vriendje. Ze zorgen erg goed voor alle paarden en houden je dier goed in de gaten. Zeker voor ons is dit heel belangrijk omdat we niet iedere dag komen. We laten onze pony met een gerust hart achter. Als we er zijn genieten we van de vele prachtige uitrijmogelijkheden.

WhatsApp chat